Analizor de Masa de Gaz Cromatograf GCMS-TQ8050 NX

Gaz cromatograf GCMS-TQ8050 NX

CARACTERISTICI:

  1. Sensibilitate îmbunătățită
    Pentru a maximiza beneficiile axei off a ionilor optici, sistemul dispune de trei tehnologii de reducere a zgomotului și un detector cu performanță de amplificare îmbunătățită.
  2. Hardware
    În plus față de sensibilitatea ultra-ridicată, GCMS-TQ8050 NX oferă o durabilitate ridicată. Sursa de ioni rezistentă la contaminare și detectorul nou, cu o durată de viață de peste cinci ori mai mare, asigură analize fiabile pentru o perioadă lungă de timp. Cu performanța ultra-ridicată a sensibilității GCMS-TQ8050 NX, volumele de injecție pot fi reduse și mai mult decât înainte. Durata de viață a coloanelor și a altor consumabile poate fi extinsă pentru a reduce frecvența vizitelor de întreținere și costurile implicite.
  3. Performanta superioara
    O nouă pompă turbomoleculară cu o performanță de evacuare mai mare, atinge o stare de vid superioară în unitatea MS, care asigură și o sensibilitate ridicată în modul GC-MS singular. Dotat cu o celulă de coliziune de înaltă eficiență (UFsweeper), detectarea sensibilității ridicate este posibilă chiar și atunci când rezoluția masică este mărită. Noua funcție de gestionare a timpului activ asigură performanțe suplimentare de funcționare prin gestionarea corespunzătoare a timpilor de așteptare care apar în timpul întreținerii, în timpul comutǎrii sistemelor sau atunci când sistemul este utilizat de mai mulți utilizatori pentru a prelungi timpul de funcționare.
  4. Procese de mare precizie
    Seria Smart Database ™, specializată pentru diverse domenii, și funcția Smart MRM ™, care optimizează sensibilitatea, pot fi utilizate pentru a crea cu exactitate metode de analiză ultra-stop și pentru a obține în mod fiabil o analiză de înaltă sensibilitate din măsurătorile MRM. Software-ul LabSolutions Insight ™, conceput pentru a sprijini analiza cantitativă a datelor multianalitice, îmbunătățește capacitatea de analiză a datelor de la analiza simultană a mai multor componente în urma concentrației. Funcțiile de control extensiv al preciziei permit luarea deciziilor pe baza vizualizării analizelor cantitative și a rezultatelor controlului acurateței.

PAGINA PRODUCATOR