Proiecte / Consultanta

partener-proton-impex

CONSULTANTA

VA OFERIM SPRIJIN IN ELABORAREA PROIECTELOR DUMNEAVOASTRA

Studii de fezabilitate

Concepere Proiect

Dotari & Design

Implementare

PROIECTE

PROIECTE IMPLEMENTATE CU SUCCESS DE CATRE ECHIPA PROTON IMPEX

Proiectul realizat de compania Proton Impex 2000 SRL constă în crearea și punerea în funcțiune a unui CT (Computer Tomograf) mobil, integrat într-un trailer realizat in acest scop. Acest trailer cu CT este conceput pentru a fi utilizat în cazuri de urgență și poate fi deplasat rapid la locul necesar.

trailer-ct-needmed-1
trailer-ct-needmed-2
trailer-ct-needmed-3
trailer-ct-needmed-4
trailer-ct-needmed-5
trailer-ct-needmed-6

Prin proiectul de modernizare și extindere realizat de Proton Impex, Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgențe Slobozia a fost dotată cu aparatură medicală de înaltă performanță. Această dotare avansată permite furnizarea rapidă și eficientă a serviciilor de urgență, facilitând diagnosticul prompt și tratamentul adecvat al pacienților.

Modernizarea și extinderea unității de primiri urgente reprezintă un pas important în asigurarea unei îngrijiri medicale de calitate superioară și în îmbunătățirea accesului la serviciile de urgență în comunitatea Slobozia.

Beneficiar:  Spitalul Municipal Anghel Saligny Fetesti

An/Perioada implementare: finalizat in decembrie 2021

Valoare: 10,55 milioane de lei

Proton Impex a luat decizia de a demara dezvoltarea proiectelor de construcții începând chiar cu noul sediu al companiei. Acest sediu va fi conceput astfel încât să integreze și o zonă de showroom, în care vor fi expuse cele mai inovative echipamente medicale de ultimă generație.

Prin această inițiativă, Proton Impex demonstrează angajamentul său constant față de inovație și își propune să ofere un mediu inspirațional și funcțional, în care clienții și partenerii să poată explora și experimenta cele mai avansate soluții tehnologice în domeniul medical.

Prin proiectul de modernizare realizat de Proton Impex, Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie Dr. I.A. Sbârcea – Brașov (Maternitatea Brașov) a fost dotat cu o aparatură medicală de ultimă generație.

Proton Impex a realizat un proiect de modernizare la Ambulatoriul Spitalului Orășenesc Baia de Aramă, prin dotarea acestuia cu aparatură medicală de înaltă performanță.

Prin proiectul de modernizare inițiat de Proton Impex, Ambulatorul din Spitalul Municipal Orăștie a fost dotat cu aparatură medicală de ultimă generație. Acest echipament medical avansat aduce beneficii semnificative în furnizarea serviciilor medicale, facilitând diagnosticul precis, tratamentul eficient și monitorizarea pacienților.

Dotarea Ambulatorului cu aparatură medicală de înaltă calitate demonstrează angajamentul Proton Impex de a contribui la creșterea calității îngrijirii medicale în comunitatea locală, oferind pacienților acces la cele mai bune tehnologii și tratamente disponibile.

Obiectivul general al proiectului a fost să îmbunătățească infrastructura serviciilor de sănătate prin creșterea calității și eficienței serviciilor de asistență medicală la nivelul Spitalului Orășenesc Negrești-Oaș.

Proiectul s-a concentrat dotarea cu echipamente medicale de ultimă generație. Aceste măsuri au avut ca rezultat o îmbunătățire semnificativă a serviciilor medicale oferite comunității locale, asigurând o asistență de calitate superioară și o eficiență sporită în procesele medicale.

Spitalul Orășenesc “Sfântul Ștefan” din Rovinari beneficiaza de un ambulatoriu modern, dotat cu echipamente de ultimă generație. Acest proiect va aduce o nouă dimensiune în furnizarea serviciilor medicale, oferind pacienților acces la facilități și tehnologii avansate, care să permită diagnosticarea și tratamentul eficient al diferitelor afecțiuni.