P02-3.jpg

Sistem de imagistica fluorescenta Lightvision

Este un sistemde imagistică fluorescenta cu infraroșu la distanţă mică, care permite observarea fluxului sanguin și a fluxului limfatic sub țesut prin imagistică infraroșu-fluorescent. Această metodă, numită imagistică fluorescentă cu ICG (indocianină verde), permite identificarea simplă și în timp real a vaselor limfatice dar și confirmarea fluxului sanguin în timpul intervenției chirurgicale. S-a demonstrat a fi util pentru localizarea rapidă a nodulilor limfatici santinelă și a țesuturilor și organelor perfuzate.

NAVIGARE CHIRUGICALĂ DE MARE PRECIZIE CU AJUTORUL IMAGINILOR DE CALITATE (HD)

  • IMAGINI DE ÎNALTĂ CALITATE – Echipat cu senzori de înalta definiție, sistemul poate afișa imagini detaliate de mare calitate. În plus, față de confirmarea clară a vaselor de sânge și a vaselor limfatice care emit lumină fluorescentă, imaginile de înaltă rezoluție pot fi, de asemenea, utilizate pentru a confirma relația de poziționare dintre țesutul înconjurător și instrumentele chirurgicale în timpul intervenției chirurgicale. Fiind cunoscute acuratețea și viteză solicitate de mediul chirurgical, sistemul ajută în luarea unor decizii rapide și precise.
  • AFIȘAREA SIMULTANĂ A 3 IMAGINI – Sistemul poate afișa trei imagini în același timp: o imagine optică, o imagine fluorescentă cu infraroșu de aproape și o imagine optică combinată cu cele două menționate anterior. Această manieră de redare a imaginii permite confirmarea zonei cuiluminare ICG prin compararea acesteia cu țesut înconjurător, care este deosebit de eficient pentru determinarea intervalului de ablație. Acest lucru permite ca o cantitate mare de informații să fie confirmată dintr-o privire în timpul intervenției chirurgicale, ceea ce poate ajuta la scurtarea timpilor de procedură.
  • ACHIZIŢIA ŞI ANALIZĂ IMAGINILOR ESTE POSIBILĂ ÎNTR-O CAMERĂ LUMINOASĂ – Imaginile potfi obţinute într-o șală de operații iluminată, ceea ce înseamnă că imaginile pot fi comparate cu zona afectată.

OPERABILITATEAEXCELENTĂ PERMITE CONCENTRAREA PE INTERVENŢIA CHIRUGICALĂ

  • OBȚINEREA IMAGINII FĂRĂ INTERVENȚIA UTILIZATORULUI – Braţul extensibil contrabalansat permite obținerea imaginii fără intervenția utilizatorului. În plus, față de reducerea sarcinii personalului chirurgical, poate afișa imagini neblurate cauzate de mişcarea mâinii.
  • GAMĂ LARGĂ DE MIȘCARE A CAMEREI – Cu brațul extensibil până la aproximativ 180 cm, este posibilă poziționarea unităţii principale departe de zonele curate și de a crea o amplasare optimă luȃnd în calcul aşezarea din sala de operaţie a echipamentelor periferice.
  • ASIGURĂ DISTANȚA DE LUCRU NECESARĂ PENTRU OPERAȚIA CHIRURGICALĂ – Datorită sursei luminoase puternice și a sensibilităţii mari a senzorului de imagine, distanța de lucru (distanța dintre câmpul chirurgical și cameră) de aproximativ 50 cm până la 70 cm poate fi menținută în timpul achiziţii imaginii. În consecință, achiziţii imaginii poate fi efectuată în acelaşi timp cu operația chirurgicală.
  • REGLAREA CAMEREI PRIN TELECOMANDĂ – Telecomanda include trei funcții de reglare automată: expunere, focalizare și echilibrarea nuanţelor de alb, care optimizează rapid afișarea imaginii. Este posibilă ajustarea camerei cu ajutorul unei telecomenzi.
  • CULORILE POT FI SCHIMBATE PENTRU A ÎMBUNĂTĂȚII VIZIBILITATEA VASELOR DE SÂNGE ȘI A VASELOR LIMFATICE – Pentru a îmbunătăți vizualizarea vaselor de sânge sau a vaselor limfatice, culoarea pentru imaginea fluorescentă cu infraroșu la distanță mică poate fi schimbatăla culoarea alb, verde sau albastru, care este mai ușor de diferențiat de țesuturile din jur sau de reflexia luminii vaselor de sânge sau a fluidelor corporale. Un buton ușor de utilizat este folosit pentru a schimba culoarea, astfel încât culoarea optimă să poată fi selectată în funcție de condițiile mediului chirurgical.

PAGINA PRODUCATOR