SISTEM DE IMAGISTICA FLUORESCENTA LIGHTVISION

SISTEM DE IMAGISTICA FLUORESCENTA LIGHTVISION
Click image for Gallery
  • Producător:
    Shimadzu
  • Cod produs:
    LIGHTVISION


Solicita oferta

Este un sistemde imagistică fluorescenta cu infraroșu la distanţǎ micǎ, care permiteobservarea fluxului sanguin și a fluxului limfatic sub țesut prin imagisticăinfraroșu-fluorescent. Această metodă, numită imagistică fluorescentă cu ICG(indocianinǎ verde), permite identificarea simplă și în timp real a vaselorlimfatice dar și confirmarea fluxului sanguin în timpul intervențieichirurgicale. S-a demonstrat a fi util pentru localizarea rapidă a nodulilorlimfatici santinelǎ și a țesuturilor și organelor perfuzate.

 

 CARACTERISTICI PRINCIPALE:

NAVIGARECHIRUGICALĂ DE MARE PRECIZIE CU AJUTORUL IMAGINILOR DE CALITATE (HD)

IMAGINI DE ÎNALTĂ CALITATE

Echipat cusenzori de înalta definiție, sistemul poate afișa imagini detaliate de marecalitate. În plus, față de confirmarea clară a vaselor de sânge și a vaselorlimfatice care emit lumină fluorescentă, imaginile de înaltă rezoluție pot fi,de asemenea, utilizate pentru a confirma relația de  poziționare dintre țesutul înconjurător șiinstrumentele chirurgicale în timpul intervenției chirurgicale. Fiind cunoscuteacuratețea și viteză solicitate de mediul chirurgical, sistemul ajută în luareaunor decizii rapide și precise.

 

AFIȘAREA SIMULTANĂ A 3 IMAGINI

Sistemul poateafișa trei imagini în același timp: o imagine optică, o imagine fluorescentă cuinfraroșu de aproape și o imagine optică combinată cu cele două menționateanterior. Această manierǎ de redare a imaginii permite confirmarea zonei cuiluminare ICG prin compararea acesteia cu țesut înconjurător, care estedeosebit de eficient pentru determinarea intervalului de ablație. Acest lucrupermite ca o cantitate mare de informații să fie confirmată dintr-o privire întimpul intervenției chirurgicale, ceea ce poate ajuta la scurtarea timpilor deprocedură.

 

ACHIZIŢIA ŞI ANALIZĂ IMAGINILOR ESTE POSIBILĂ ÎNTR-O CAMERĂ LUMINOASĂ

Imaginile potfi obţinute într-o șalǎ de operații iluminatǎ, ceea ce înseamnă că imaginilepot fi comparate cu zona afectată.

 

OPERABILITATEAEXCELENTĂ PERMITE CONCENTRAREA PE INTERVENŢIA CHIRUGICALĂ

OBȚINEREA IMAGINII FĂRĂ INTERVENȚIA UTILIZATORULUI

Braţulextensibil contrabalansat permite obținerea imaginii fără intervențiautilizatorului. În plus, față de reducerea sarcinii personalului chirurgical,poate afișa imagini neblurate cauzate de mişcarea mâinii.

 

GAMĂ LARGĂ DE MIȘCARE A CAMEREI

Cu brațulextensibil până la aproximativ 180 cm, este posibilă poziționarea unitǎţiiprincipale departe de zonele curate și de a crea o amplasare optimǎ luȃnd încalcul aşezarea din sala de operaţie a echipamentelor periferice.

 

ASIGURĂ DISTANȚA DE LUCRU NECESARǍ PENTRU OPERAȚIA CHIRURGICALĂ

Datorităsursei luminoase puternice și a sensibilitǎţii mari a senzorului de imagine,distanța de lucru (distanța dintre câmpul chirurgical și camerǎ) de aproximativ50 cm până la 70 cm poate fi menținutǎ în timpul achiziţii imaginii. Înconsecință, achiziţii imagininii poate fi efectuată în acelaşi timp cu operațiachirurgicală.

 

REGLAREA CAMEREI PRIN TELECOMANDĂ

Telecomandainclude trei funcții de reglare automată: expunere, focalizare șiechilibrarea  nuanţelor de alb, careoptimizează rapid afișarea imaginii. Este posibilă ajustarea camerei cuajutorul unei telecomenzi.

 

CULORILE POT FI SCHIMBATE PENTRU A ÎMBUNĂTĂȚII VIZIBILITATEA VASELOR DE SÂNGE ȘI A VASELORLIMFATICE

Pentru aîmbunătăți vizualizarea vaselor de sânge sau a vaselor limfatice, culoareapentru imaginea fluorescentǎ cu infraroșu la distanță mică poate fi schimbatăla culoarea alb, verde sau albastru, care este mai ușor de diferențiat dețesuturile din jur sau de reflexia luminii vaselor de sânge sau a fluidelorcorporale. Un buton ușor de utilizat este folosit pentru a schimba culoarea,astfel încât culoarea optimă să poată fi selectată în funcție de condițiilemediului chirurgical.

 


Pagina producatorului

 


 


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Brosura Produs