Despre noi

Fondata in anul1996 de catredl Ing. Eugen Ioan, Proton Impex 2000 SRL are un istoric indelungat in furnizarea produselor de calitate si oferirea unor servicii exceptionale de asistenta tehnica si service. In anul 2013 s-a asociat firmei dr. Codrin Bernevig, manager cu o vasta experienta in domeniul echipamentelor medicale si IVD si astfel compania si-a extins ariade expertizain noi domenii.

Inprezent echipa este formata din 24 de angajati, din care: 2 manageri, 9 agenti de vanzare, 1 responsabil comenzi, 2 functionari administrativi, 1 contabil, 4 specialisti in licitatie, 4 ingineri de service.

Compania este un jucator constant pe piata IVD, a echipamentelor de spital si a instrumentelor de cercetare.  Consultantii nostri ofera asistenta profesionala completa in dezvoltarea proiectelor dvs. de la studii defezabilitate, proiectare, furnizare si implementare.

In prezent avem un portofoliu de peste 500 de clienti: spitale de stat si clinici private, laboratoare de stat si private, institute de cercetare, universitati.

Compania a crescut in mod constant adaugand noi furnizori valorosi in fiecare an: FUJIFILM Wako Chemicals Europe, Shimadzu Corporation, Planmed, Maccura Biotechnology, etc. De asemenea, suntem importator si distribuitor oficial de ecografe Samsung Medison cu drept de comercializare pe orasele: Bucuresti (sectoarele 2, 3 ,4), Ialomita, Calarasi, Galati, Tulcea, Constanta si Braila 

Pana in prezent am instalat mai multe sisteme RX in clinici de stat si private, am vandut mai mult de 70 deecografe si am plasat in comodat instrumente de top cum ar fi linii complete ELISA, Immulite 1000 si 2000, Maccura IS1200, sisteme complete de hematologie, imunologie si biochimie Abbott, analizoare ​​speciale de proteine, etc.

Sponsorizam doua dintre cele mai importante evenimente nationale de medicina de laborator si participam activ la toate congresele si expozitiile organizate in domeniile imunologiei si medicineide laborator, radiologiei si ecografiei.

Cu un nou sediu si o puternica echipa de vanzari ce acopera intreaga tara, suntem preocupati sa ne dezvoltam afacerea prin imbogatirea portofoliului de furnizori si cresterea calitatii servicilor oferite. Echipa noastra de suport back office a fost completata cu noi colegi si 3 website-uri noi au fost lansate in 2019:

Ø www.ecografesamsung.ro

Ø www.imagisticamedicala.ro

Ø www.shimadzumedical.ro

Experienta dovedita, expertiza profesionala, dar si determinarea noastrade ne dezvolta si perfectiona continuu constituie o baza puternica pentru cresterea companiei.