trinias_b8.jpg

Angiograf digital Trinias MiX package Shimadzu

Sistem de angiografie digitala

Trinias este un sistem digital de angiografie cu raze X care captureaza in mod automat imagni digitale cu detectorul cu ecran plat, foloseste procesarea digitala si astfel imaginile sunt disponibile pentru examinare.

Noua generatie cu motor de procesare a imaginii SCOR PRO Advance, DSA SCOR RSM cu o tehnica de miscare toleranta,software de îmbunătățire a stentului SCOR StentView + Plus si aplicatii avansate 3D care asigura un sprijin puternic pentru interventii avansate.

Sistemul dispune de accesorii si piese detasabile , inclusiv elemente optionale: grila anti imprastiere, cotiere, suport brat, suport perfuzie, carlug, cablu, saltea, cap injector fixm dispozitiv de prindere a bratului, sina secundara, sina de alunecare/glisare, gridaj, tetiera, suport picioare.

Acest sistem este conceput sub premisa utilizarii doar in anumite conditii de mediu. Camera de examinare, de control si cea a echipamentului ar trebui sa aiba  temperaturi cuprinse intre 10 si 35°C, umiditate  relativa de la 15 la 75% (fara condensare) si presiune atmosferica de la 800 la 1060 hPa.

Trinias ajuta furnizorii de asistenta medicala sa isi asume angajamentul de a furniza un tratament medical de cea mai buna calitate si orice interventie este concentrata pe cea mai buna ingrijire a pacientului. Trinias este rezultatul anilor de experienta ai producatorului, acesta fiind minutios dezvolotat impreuna cu clientii Shimadzu.

Sistemul dispunde de un nou software și hardware, iar  noul pachet MiX va sustine chiar si proceduri mai putin invazive.

PAGINA PRODUCATOR