Analizor de Masa de Gaz Cromatograf GCMS-TQ8050 NX

Analizor de Masă de Gaz Cromatograf GCMS-TQ8050 NX

CARACTERISTICI:

 1. Sensibilitate îmbunătățită
  Pentru a maximiza beneficiile Axei-Off a ionilor optici, sistemul dispune de trei tehnologii de reducere a zgomotului și un detector cu performanță de amplificare îmbunătățită. Sensibilitatea și robustețea analitică excepțională cresc valoarea soluțiilor și deschid ușa catre aplicații noi.
 2. Hardware durabil
  În plus față de sensibilitatea ultra-ridicată, GCMS-TQ8050 NX oferă o durabilitate ridicată. Sursa de ioni rezistentă la contaminare și detectorul nou, cu o durată de viață de peste cinci ori mai mare, asigură o analiză care poate fi efectuată în mod fiabil pentru o perioadă lungă de timp. Cu performanța ultra-ridicată a sensibilității GCMS-TQ8050 NX, volumele de injecție pot fi reduse și mai mult decât înainte. Durata de viață a coloanelor și a altor consumabile poate fi extinsă pentru a reduce frecvența vizitelor de întreținere și costurile.
 3. Performanta superioara
  O nouă pompă turbomoleculară cu o performanță de evacuare mai mare atinge o stare de vid superioară în unitatea MS, care asigură și o sensibilitate ridicată în modul GC-MS singular. Dotat cu o celulă de coliziune de înaltă eficiență (UFsweeper), detectarea sensibilității ridicate este posibilă chiar și atunci când rezoluția masică este mărită. Noua funcție de gestionare a timpului activ asigură performanțe suplimentare de funcționare prin gestionarea corespunzătoare a timpilor de așteptare care apar în timpul întreținerii, în timpul comutǎrii sistemelor sau atunci când sistemul este utilizat de mai mulți utilizatori pentru a prelungi timpul de funcționare.
 4. Procese de mare precizie
  Seria Smart Database ™, specializată pentru diverse domenii, și funcția Smart MRM ™, care optimizează sensibilitatea, pot fi utilizate pentru a crea cu exactitate metode de analiză ultra-stop și pentru a obține în mod fiabil o analiză de înaltă sensibilitate din măsurătorile MRM. Software-ul LabSolutions Insight ™, conceput pentru a sprijini analiza cantitativă a datelor multianalitice, îmbunătățește capacitatea de analiză a datelor de la analiza simultană a mai multor componente în urma concentrației. Funcțiile de control extensiv al preciziei permit luarea deciziilor pe baza vizualizării analizelor cantitative și a rezultatelor controlului acurateței.

PAGINA PRODUCATOR