Termeni si conditii/ Politica de confidentialitate

Accesul dvs. și utilizarea site-ului nostru sunt supuse și reglementate de toate legile și regulamentele în materie și acești termeni și condiții de utilizare, inclusiv orice politici sau alte condiții menționate în prezentul document și disponibile pe site, conform modificărilor intervenite în decursul timpului.

Vă rugăm să citiți termenii si conditiile de utilizare cu atenție. Dacă nu sunteți de acord cu aceștia, vă rugăm să nu folosiți site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați site-ul nostru, vom considera că ați acceptat termenii si conditiile de utilizare. Prin acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, sunteți de acord să respectați termenii de utilizare în versiunea publicată pe site-ul nostru, la momentul vizitei dvs.

Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări în orice moment site-ului nostru și termenilor de utilizare prin postarea pe site-ul nostru, fără nicio altă notificare. Schimbările importante vor fi comunicate în maniera adecvată. Asigurați-vă că recitiți termenii si conditiile de utilizare în mod regulat deoarece dacă accesați sau utilizați acest site se va considera că ați fost de acord cu termenii si conditiile de utilizare în versiunea publicată pe site-ul nostru la momentul vizitei dvs. Site-ul nostru poate sa nu fie întotdeauna disponibil și poate avea anumite erori. Acesta este furnizat pe principiile “așa cum este” si “așa cum este disponibil”, și în măsura permisă de lege, fără garantări, condiții sau garanții de orice fel.

Nu avem nicio obligatie de a actualiza informațiile de pe site-ul nostru, cu excepția cazului în care se prevede altfel în legislația în vigoare. Ne rezervăm dreptul de a modifica, edita, șterge, suspenda sau întrerupe, temporar sau permanent, site-ul nostru și/sau informațiile, materialele, produsele și/sau serviciile disponibile prin acesta. Proton Impex 2000 SRL va pune la dispozitie  informatii despre produse, servicii, inclusiv actualizari, functii noi, pagini de internet adaugate, design-ul acestora si al elementelor ce le compun.

In cazul lipsei unei specificatii exprese contrare, serviciile va sunt oferite dvs. personal si nu aveti dreptul sa le utilizati in scopuri comerciale. Nu aveti, de asemenea, dreptul de a modifica, copia, distribui, transmite, afisa, rula, reproduce, publica, licentia, crea documente si/sau aplicatii, transfera sau vinde informatii, servicii sau produse obtinute de pe website-ul Proton Impex 2000 SRL. Prin respectarea mentiunilor legale stipularte pe aceste site, Proton Impex 2000 SRL va confera un drept neexclusiv, netransmisibil si limitat, de accesare si utilizare a acestui site. Este strict interzisa folosirea serviciilor in scopuri ilegale, interzise sau imorale.

Este interzis sa incercati obtinerea accesului neautorizat la oricare dintre servicii, alte conturi de acces, sisteme de calcul, retele conectate la server-ele Proton Impex 2000 SRL si, in general la orice resursa pentru care nu aveti drepturi, indiferent de mijloace: hacking, incercarea sau fortarea parolelor sau oricare alte mijloace. Aveti obligatia de a nu obtine sau incerca sa obtineti nici un material sau informatie care nu este intentionat pusa la dispozitia dvs. prin servicii.

Sunteti obligat sa nu folositi serviciile in scopuri sau moduri care sunt ilegale, interzise sau imorale. Sunt asimilate scopurilor si modurilor interzise toate ingradirile provenite din mentiuni legale. Sunteti obligat sa nu folositi serviciile in niciun mod care ar putea distruge, deteriora, dezafecta, incarca excesiv sau aduce atingere servere-lor Proton Impex 2000 SRL, retelei conectate la aceste servere, sau care ar putea interfera cu folosinta optima a serviciilor de catre oricare alta parte.

Este interzis sa publicati in site-ului in care este permisa postarea de informatii, informatii cu caracter secret, rasist, obscen, imoral, ilegal, interzis sau care ar putea leza alti utilizatori ai serviciilor. Va este interzis sa incarcati pe server-ele Proton Impex 2000 SRL sau pe orice alte sisteme de calcul, prin intermediul serviciilor, virusi informatici si oricare alte fisiere distructive.

Daca incalcati oricare din obligatiile stipulate prin mentiuni legale, autorizatia dvs. de folosire a serviciilor si a site-ului inceteaza de drept.

Materialele obtinute prin servicii, cu incalcarea mentiunilor legale trebuie sa fie imediat si neconditionat distruse. Proton Impex 2000 SRL isi rezerva dreptul de a modifica, suspenda sau inceta sa puna la dispozitie toate sau oricare din servicii sau dreptul dvs.de a le accesa.

Proton Impex 2000 SRL

– isi rezerva dreptul de a sterge, modifica oricare din servicii sau bloca accesul dvs. la acestea.

– nu raspunde pentru nicio modificare, suspendare sau incetare a oricarui serviciu sau pentru pagube cauzate direct sau indirect ori derivate din acestea.

– isi rezerva dreptul de a-si apara interesele folosindu-se de orice prevedere legala aplicabila pe teritoriul de domiciliu al persoanei care nu respecta proviziunile tu, urmarind aplicarea la maxim a acestor prevederi.

– isi rezerva dreptul de a monitoriza, inregistra si a folosi orice mijloace tehnice si informatice pentru a depista persoanele sau organizatiile care nu respecta termenii si conditiile de utilizare si a le aduce in fata justitiei.

Toate drepturile care nu va sunt conferite explicit prin termenii si conditiile de utilizare sunt rezervate Proton Impex 2000 SRL.

Drepturile asupra intregului continut al serviciilor este rezervat Proton Impex 2000 SRL.