Ecograf RS85 Samsung

Ecograf RS85 Samsung
Click image for Gallery


Solicita oferta

Sistem ultrasunete Premium ce incorporeaza tehnologia si traditia Samsung si reprezinta o solutie integrata pentru a oferi utilizatorului o calitate a imaginii superioara, beneficiu asupra fluxului de lucru si pentru setarea unui diagnostic corect.

Incorporeaza un panou de cotrol cu o flexibilitate superioara, un display LED cu o diagonala de 13.3” de tip touch-screen si un monitor pentru vizualizarea imaginilor de 23” cu o rezolutie de 1920x1080. Ca si aplicatii, se clasifica in gama high-end pentru investigatii de abdomen, obstetrica-ginecologie, urologie, vascular, pediatrie, neonatologie, musculoscheletal, etc. 

Printre caracteristicile sale, RS85 dispune de tehnologiile MV-Flow si S-Shearwave Imaging capabile sa detecteze fluxul sanguin in tesuturi microvascularizate, greu de detectat printr-un val ultrasonic conventional de tip Doppler.  S-Shearwave oferta noi indicatori pentru diagnosticul clinic pentru cuantificarea elasticitatii anatomiei umane, ceea ce sporeste acuratetea pentru boli precum hepatociroza si tumori.

RS85 dispune de functia CEUS+ pentru diagnosticarea leziunilor si a vaselor de sange cu substanta de contrast. In plus, ofera o gama extinsa de diagnosticare pentru zonele ficatului si sanilor, precum si un diagnostic sigur si precis pentru pediatrie. 

Functia S-Fusion permite analizarea glandei prostatice, coordonarea si analiza comparativa simultana a imaginilor si sonogramelor obtinute prin alte instrumente (echipamente) de diagnostic, precum CT sau RMN.

Vezi pagina producatorului

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Brosura Produs