ECOGRAF SAMSUNG MEDISON HS30

ECOGRAF SAMSUNG MEDISON HS30
Click image for Gallery


Solicita oferta


Caracteristicile îmbunătățite și designul ergonomic ale HS30 oferă posibilități de examinare versatile oferind o îngrijire eficientă ce ajută la optimizarea productivitaţii și a confortului scanării.


Funcţii şi aplicaţii:

ClearVision

ClearVision oferă o optimizare specifică aplicației și o rezoluție temporală în modul de scanare live. Filtrul de reducere a zgomotului îmbunătățește și creează imagini 2D clare.


S-Harmonic ™

S-Harmonic ™, utilizând tehnologia de inversare a impulsurilor, îmbunătățește claritatea imaginii, aproape de departe. Prin reducerea zgomotului semnalului funcţia  S-Harmonic ™ oferă imagini mai uniforme cu ultrasunete.


ElastoScan ™

O tehnică de diagnostic a ultrasunetelor pentru elasticitatea imaginilor, ElastoScan ™ detectează prezența masei solide în țesuturi și transformă orice rigiditate în imagini color.


AutoIMT +

AutoIMT + este un instrument de screening pentru a analiza riscul unui pacient de a suferi de boli cardiovasculare. Acesta permite măsurarea ușoară a grosimii peretelui anterior și posterior al carotidei comune prin apăsarea unui buton. Această procedură simplă îmbunătățește productivitatea examinǎrii și adaugă valoare diagnosticului.


Panoramic

Functia Panoramic afișează un câmp larg de vizualizare, permițând utilizatorilor să examineze o zonă mai largă. Imaginile panoramice susțin, de asemenea, scanarea unghiulară cu datele obținute cu sonda liniarǎ și convexǎ.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Brosura Produs