SISTEM DE IMAGISTICĂ FLUORESCENTǍ LIGHTVISION

SISTEM DE IMAGISTICĂ FLUORESCENTǍ LIGHTVISION
Click image for Gallery
  • Producător:
    Shimadzu
  • Cod produs:
    LIGHTVISION


Solicita oferta

Este un sistem de imagistică fluorescentǎ cu infraroșu la distanţǎ micǎ, care permite observarea fluxului sanguin și a fluxului limfatic sub țesut prin imagistică infraroșu-fluorescent. Această metodă, numită imagistică fluorescentă cu ICG (indocianinǎ verde), permite identificarea simplă și în timp real a vaselor limfatice dar și confirmarea fluxului sanguin în timpul intervenției chirurgicale. S-a demonstrat a fi util pentru localizarea rapidă a nodulilor limfatici santinelǎ și a țesuturilor și organelor perfuzate.

 

 CARACTERISTICI PRINCIPALE:

NAVIGARE CHIRUGICALĂ DE MARE PRECIZIE CU AJUTORUL IMAGINILOR DE CALITATE (HD)

IMAGINI DE ÎNALTĂ CALITATE

Echipat cu senzori de înalta definiție, sistemul poate afișa imagini detaliate de mare calitate. În plus, față de confirmarea clară a vaselor de sânge și a vaselor limfatice care emit lumină fluorescentă, imaginile de înaltă rezoluție pot fi, de asemenea, utilizate pentru a confirma relația de  poziționare dintre țesutul înconjurător și instrumentele chirurgicale în timpul intervenției chirurgicale. Fiind cunoscute acuratețea și viteză solicitate de mediul chirurgical, sistemul ajută în luarea unor decizii rapide și precise.

 

AFIȘAREA SIMULTANĂ A 3 IMAGINI

Sistemul poate afișa trei imagini în același timp: o imagine optică, o imagine fluorescentă cu infraroșu de aproape și o imagine optică combinată cu cele două menționate anterior. Această manierǎ de redare a imaginii permite confirmarea zonei cu iluminare ICG prin compararea acesteia cu țesut înconjurător, care este deosebit de eficient pentru determinarea intervalului de ablație. Acest lucru permite ca o cantitate mare de informații să fie confirmată dintr-o privire în timpul intervenției chirurgicale, ceea ce poate ajuta la scurtarea timpilor de procedură.

 

ACHIZIŢIA ŞI ANALIZĂ IMAGINILOR ESTE POSIBILĂ ÎNTR-O CAMERĂ LUMINOASĂ

Imaginile pot fi obţinute într-o șalǎ de operații iluminatǎ, ceea ce înseamnă că imaginile pot fi comparate cu zona afectată.

 

OPERABILITATEA EXCELENTĂ PERMITE CONCENTRAREA PE INTERVENŢIA CHIRUGICALĂ

OBȚINEREA IMAGINII FĂRĂ INTERVENȚIA UTILIZATORULUI

Braţul extensibil contrabalansat permite obținerea imaginii fără intervenția utilizatorului. În plus, față de reducerea sarcinii personalului chirurgical, poate afișa imagini neblurate cauzate de mişcarea mâinii.

 

GAMĂ LARGĂ DE MIȘCARE A CAMEREI

Cu brațul extensibil până la aproximativ 180 cm, este posibilă poziționarea unitǎţii principale departe de zonele curate și de a crea o amplasare optimǎ luȃnd în calcul aşezarea din sala de operaţie a echipamentelor periferice.

 

ASIGURĂ DISTANȚA DE LUCRU NECESARǍ PENTRU OPERAȚIA CHIRURGICALĂ

Datorită sursei luminoase puternice și a sensibilitǎţii mari a senzorului de imagine, distanța de lucru (distanța dintre câmpul chirurgical și camerǎ) de aproximativ 50 cm până la 70 cm poate fi menținutǎ în timpul achiziţii imaginii. În consecință, achiziţii imagininii poate fi efectuată în acelaşi timp cu operația chirurgicală.

 

REGLAREA CAMEREI PRIN TELECOMANDĂ

Telecomanda include trei funcții de reglare automată: expunere, focalizare și echilibrarea  nuanţelor de alb, care optimizează rapid afișarea imaginii. Este posibilă ajustarea camerei cu ajutorul unei telecomenzi.

 

CULORILE POT FI SCHIMBATE PENTRU A ÎMBUNĂTĂȚII VIZIBILITATEA VASELOR DE SÂNGE ȘI A VASELOR LIMFATICE

Pentru a îmbunătăți vizualizarea vaselor de sânge sau a vaselor limfatice, culoarea pentru imaginea fluorescentǎ cu infraroșu la distanță mică poate fi schimbată la culoarea alb, verde sau albastru, care este mai ușor de diferențiat de țesuturile din jur sau de reflexia luminii vaselor de sânge sau a fluidelor corporale. Un buton ușor de utilizat este folosit pentru a schimba culoarea, astfel încât culoarea optimă să poată fi selectată în funcție de condițiile mediului chirurgical.

 


Pagina producatorului

 


 


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Brosura Produs